http://strelcha.bg/index.php
 
Община Стрелча с отличие от туристическо изложение
петък 11 октомври 2019 - 16:20:35


Община Стрелча бе отличена на XVI-то издание на Международното туристическо изложение "Планините в България - гостоприемство в четири сезона" в Смолян. От  10 до 12 октомври ТИЦ участва за първи път на туристическия форум в сърцето на Родопа планина и за пети път през тази година в различни изложения представи забележителностите на общината и местата за настаняване.

Наградата за "успешна целогодишна промоция на балнеоложка дестинация", връчена от организаторите е резултат от целенасочената политика и усилията на Община Стрелча и ТИЦ за презентиране на града като национален курорт. Рекламните материали, изготвени през последните четири години покриват целия периметър на туристическите възможности на Стрелча, а  съдействието  на туристическия бранш и дейността на ТИЦ утвърдиха общината като балнеоложки център с разнообразни възможности за почивка и отдих.

Община Стрелча получи и признание и от зам.-министъра на туризма Любен Кънчев, впечатлен от размерите на розопроизводството в града и качествата на минералната вода,  даде заявка за включване на Стрелча в проект на Министерството на туризма.
 
str191011a.jpg
 
str191011.jpg
 
str191011b.jpgизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.