http://strelcha.bg/index.php
 
С благодарност към дарителите
петък 10 юли 2020 - 13:35:16

Община Стрелча заяви участие и получи безвъзмездно дарение от благотворителната кампания на Гората.бг – „Здравето е в нашите ръце“, включващо маски за еднократна употреба – 50 бр., 25 литра дезинфектант на хлорна основа, 1000 броя ръкавици (HDPE-найлон немедицински) и 15 литра течен сапун.


Дарението е с цел превенция и ограничаване разпространението на COVID-19 и други инфекциозни заболявания и е разпределено между общинска администрация Стрелча  и Домашен социален патронаж.

Кампанията „Здравето е в нашите ръце“ се провежда и организира от Фондация „77“ чрез инициативата на фондацията – „Гората.бг“ - чиста инициатива от хората за хората, която има за цел да прави всяко възможно добро, което може да бъде направено в България.

 В общинска администрация Стрелча получихме и безвъзмездни дарения от:

-    Г-н Орлин Площаков – безвъзмездно дарение от 500 бр. маски за многократна употреба.

-    „Строй Инвест Груп 2“ ЕООД гр.Пловдив с управител г-н Калоян Пеев – безвъзмездно дарение на дезинфектанти 18 бр.

-    „Катеко“ ООД гр.Стрелча в лицето на г-н Веселин  Ганчев и г-н Тодор Роглеков – безвъзмездно дарение на дезинфектанти  - 50бр.


Община Стрелча изказва своята благодарност  към всички Вас  дарителите на община Стрелча. Даренията които направихте са признак за Вашата загриженост, съпричастност и човечност. Благодарим Ви за хуманната и благородна постъпка свързана с опазването здравето на  жителите на община Стрелча.
изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.