· ОУП
Община Стрелча ще получи 1 927 000 лева от Министерски съвет за ремонт на улици, покрива на Градската минерална баня и детската площадка в градския парк
сряда 09 декември 2020 - 18:38:44С постановление на Министерски съвет община Стрелча ще получи 1 927 000 лева за неотложни ремонти за социално значими обекти.
Целевата субсидия, осигурена от правителството е предназначена за:


- изграждане на 6 улици в Стрелча – „Независимост”, „Марко Нешев”, „Пенчо Генов”, „Бойчо Ханджиев”, „Димчо Дебелянов” и „Христо Ботев”;
-извършване на основен ремонт на покривната конструкция на Градската минерална баня, който не беше включен в сега изпълняващия се проект.
-реновиране и доизграждане на детската площадка в градския парк.
Предвидените за благоустрояване обекти са от първостепенно значение и тяхното реконструиране не търпи отлагане.
 
str_ul20.jpg
 
Изграждането на шестте улици е само началото на общото благоустрояване на уличната мрежа, която е в много тежко състояние.
С реконструкцията на покрива на градската баня, за която има две предписания от РЗИ и предупреждения за затваряне на целия комплекс, ще бъде завършен цялостния процес за обновяване на емблематичната сграда на Стрелча.
Реновирането на амортизираните и остарели съоръжения на детската площадка е крайно необходимо  за опазване здравето и живота на децата.
 
str_ul20a.jpg
 
str_ul20b.jpg
 
str_ul20c.jpgизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.