· ОУП
Благодарност от името на кмета на община Стрелча и председателя на Общински съвет – Стрелча по повод благотворителната акция за нуждаещи се хора от общината „Купи и дари коледна усмивка"
сряда 23 декември 2020 - 21:55:43

Уважаеми съграждани,
Човеколюбие, състрадателност, съпричастност, отзивчивост. Думи, които се отнасят все за хора с големи сърца. Вие сте такива хора. С огромни сърца.
Сърца побиращи тревогата и грижата за хората в неравностойно положение.
От името на организаторите  и лично от наше име бихме искали да изразим признателност и благодарност за това, че се присъединихте към каузата на благотворителната кампания „Купи и дари коледна усмивка“


Благодарим на  Общински съвет  и Общинска  администрация Стрелча,  колективите на НУ “Паисий Хилендарски „  и  СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ , Тотка Христоскова, Иванка Фингарова, Мария Дринова , Иван Бойчев и гражданите с добри сърца, които осигуриха хранителните продукти. Сърдечни благодарности и на членовете на Младежката организация на БЧК, на собствениците на хранителни магазини, които подкрепиха кампанията и на всички, които се включиха активно в нея. С общи усилия  осигурихме хранителни продукти,  коледна усмивка и празнично настроение на  55 самотноживеещи жители на община Стрелча и на 19 деца в неравностойно  положение. На децата бяха осигурени и подаръци от БЧК. Благодарим на всички, които дариха усмивка и показаха, че доброто живее у нас.
Уважаеми съграждани,
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! Нека тези коледни празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима!


Иванка Илиева
Председател на ОбС Стрелча

Георги Павлов
Кмет на община Стрелча

Стрелча
 изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.