· ОУП
Със съдействието на кмета инж. Георги Павлов в Стрелча бе организирано обучение по предприемачество
сряда 04 май 2022 - 16:16:32

obu4enie_predpriema4_1.jpg
На 3 май 2022 г. от 18.30 часа на официална церемония кметът на община Стрелча инж. Георги Павлов даде старт на обучение по предприемачество, организирано от Индустриален клъстер Средногорие в партньорство с Община Стрелча, Асарел-Медет АД, съвместно с Фондация „Америка за България“ по програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи''/BASE/.

Заради благоприятните предпоставки за развитие на бизнес,  Стрелча бе предпочетена за домакин за провеждане на обучение за стартиращи предприемачи, в което се включиха амбициозни и мотивирани хора от града, Копривщица и Панагюрище.
По време на 12-седмичният курс участниците ще придобият не само знания и умения как да развият свой собствен малък бизнес, но и ще разработят конкретен бизнес план. В благородна надпревара най-добрият ще получи парична награда, осигурена от Асарел-Медет АД, която ще бъде началния капитал за стартиране на идеята.
В приветствието си кметът инж. Павлов благодари на  участници и организатори и увери присъстващите, че за ръководството на Община Стрелча подкрепата за частния бизнес и стопанската инициатива на гражданите е основен приоритет. Той изрази задоволството си, че в курса се включват участници от най-близките на Стрелча градове, което е сигурен знак за съвместните усилия за развитието на региона.
На официалното откриване гости присъстваха инж. Николай Минков – управител на Индустриален клъстер Средногорие, г-жа Бисерка Янева – директор „Човешки ресурси“ към Асарел-Медет АД, г-жа Надя Захариева – директор „Бизнес развитие“ към Фондация „Америка за България“, а първи лектор бе г-жа Станимира Георгиева, предприемач и собственик на „Шоколадова къща – Станимира“.
obu4enie_predpriema4_2.jpgobu4enie_predpriema4_3.jpgизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.