· ОУП
Центърът за социална рехабилитация и интеграция - с нова привлекателна визия
петък 22 юли 2022 - 16:33:31

Център за социална рехабилитация и интеграция

Обновено и с нова привлекателна визия е дворното пространство на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Стрелча.
Община Стрелча завърши ремонтните дейности на фасадата и дворното пространство на  Центърa за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ), с което посещаващите го ще се радват на една по-привлекателна среда.
„Интересът на деца и родители към новия център за рехабилитация ни задължава да работим в посока, която да предлага максимално добри условия за занимания на децата. Дълго време подценяван като необходимост, ЦСРИ доказа ефективността си само половин година след откриването. С обновленията, които направихме децата ще работят в комфортна среда и ще имат възможност за провеждане на пълноценни занимания навън“, каза кметът на общината инж. Георги Павлов.
Обновената визия включва реконструкция на зелените площи и пътеки, изграждане на ограда и парапет за безопасност откъм реката, боядисване на фасадата на цялата сграда и изцяло подменена подова настилка пред входа и на терасата.
За свежестта и поддържането на цветните лехи и зелените площи  е изградена поливна система, а за заниманията на открито е поставена беседка.
Център за социална рехабилитация и интеграцияЦентър за социална рехабилитация и интеграцияЦентър за социална рехабилитация и интеграцияcentar_vizia4.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.