· ОУП
Започва реализацията на три големи проекти в Стрелча
вторник 17 юни 2014 - 12:50:31

Община Стрелча има одобрени проекти за 1 млн. 175 хил.лв. по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите". В сряда / 18.06.2014г./ в 10.00 часа кметът на община Стрелча Иван Евстатиев и представители на фирмата- изпълнител ще направи първа  копка, с която ще започне Реконструкцията на водопроводна мрежа в гр. Стрелча - Подобект "Реконструкция на водопроводна мрежа- гр. Стрелча на ул. "Трети март", ул. "Победа", ул. "Мир", ул. "Труд" в ромския квартал на стойност 450 хил. лв.

В 11.30 часа ще бъде даден старта и на ремонта на Градската минерална баня. С проект на стойност 450 хил. лв . ще бъде извършен ремонт на Градската минерална баня в гр. Стрелча и изграден многофункционален балнеоложки комплекс. Ще бъде изграден и басейн за водо и кало лечение с размери 10 метра на 18.50 метра.
В 12.00 часа ще започне  и изграждането на басейн към естествен извор "Банчето" и обособяване на балнеоложки комплекс на стойност 200 хил.лв.
Четвъртият одобрен проект вече е финализиран. Със 75 хил.лв. бе обновен и модернизиран физкултурен салон - НУ "П. Хилендарски", гр. Стрелча.изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.