+ A | - a | A
· ОУП
С „Ден на отворените врати” Община Стрелча отбеляза Деня на Българската община
петък 10 октомври 2014 - 16:32:31

С „Ден на отворените врати” Община Стрелча отбеляза Деня на Българската община. Целта на отбелязването е да се популяризира дейността на местната власт, да се постигне по-добро обществено разбиране за ролята й в развитието на обществото, както и да се стимулира по-активно и съпричастно гражданското участие в процесите на управление на местно ниво.

bo_1.jpgИ тази година по инициатива на кмета на община Стрелча Иван Евстатиев с цел запознаване на учениците с работата на Общинска администрация, се проведе „Ден на отворените врати”.  
Учители и ученици от 5- ти и 6-ти клас на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” посетиха сградата на Общинска администрация. Тя бяха запознати с работата на отделните дирекции от Секретаря на общината Надя Клисурска. Учениците посетиха и кметския кабинет, където имаха възможността да седнат на кметския стол. Те видяха и символите на кметската власт- огърлицата и символичния ключ на Стрелча.
»Мислете за родното място и го обичайте, защото вие сте бъдещето и ние разчитаме на вас. Пожелавам ви здраве, дръзновение и много успехи», каза кметът на община Стрелча Иван Евстатиев.
изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.