Община Стрелча

Навигация

English

Туристическа база

Посетителите на Стрелча могат да се насладят не само на великолепната природа, спокойната обстановка и топлите извори край града, но и да се възползват от превъзходните условия за почивка.

В Стрелча има два хотела, които се грижат за уюта и веселото изкарване на гостите си, балнеосанаториумът предлага първокласни условия за отдих, съчетани с професионална медицинска консултация, а почивните бази край града осигуряват тишина и условия за активен спорт на всички любители на природата и свежия въздух.

За по-енергичните жители и посетители на Стрелча, има изграден спортен комплекс и плувен басейн.

Туристически информационен център

За улеснение на посетителите на града, отвори врати и Туристически информационен център. Разположено е в едно от помещенията на Неделева къща в Исторически музей — Стрелча, която се намира в централната градска част.

С обособяване на информационият център туристите и гостите на град Стрелча ще получават пълна и актуална информация за културните прояви, природните забележителности, наличната база за настаняване, местата за отдих и туризъм, историческите забележителности, за туристически маршрути в района на Стрелча, Панагюрище и Лесичово.

Бюрото предлага още и туристически атракции е екскурзии, каталози, рекламни брошури, копирни и транспортни услуги.

Работно време: 9,00–12,00 и 13,00–17,30 /без почивен ден/.

Адрес: гр. Стрелча бул. „България“ 80 тел.: (03532) 20 25 e-mail: tic_strl2@abv.bg
  • Почивна база

    Почивна база

  • Крайградска вила към почивната база

    Крайградска вила към почивната база